Nyttår 2017

Noen ord, julen er omme og vi har pyntet bort julesaken. Topsy og Scharlett er ute mye om dagen. Det er ikke mye snø så de løper rundt som det sommer. I dag er det 16,01 og bart rundt busken. Helsa er like dan på meg samme er det på Aase. Har brukt snøfreseren i bare 3,5 time så den er ikke godt så lenga at det er oljeskift enda. I morgen skal jeg ha service på bilen og skifter dempere foran. Takk.

Ja det er vel på tide å trykke på knappa igjen. Nå har det blitt påske og været er overskyet men fin temp på 5 pluss nå kl 18,00. Topsy og Scharlett leker hele dagen så det går i hundre. Liker seg i snøen men vi har dem i bånd enda, er litt for mye snø enkelte steder enda rundt gjerde. Har vært veldig fint i mange mange dager nå masse sol og en grad på 22 i solen. Ellers er det det samme her med meg. Godt å ha jinten rundt seg om dagen for det er ikke stille da. Aase har bakt en god del i det senere masse gode kaker. Nå er det Taco tid , og godt er det for jeg er sulten. GOD PÅSKE.

Da er det på tide å skrive litt. Lenge siden sist. Vi har vært på et par fjellturer og Scharlett har vært med. Været har vært tålig bra men det har regnet mye også. Høsten kom og forberedelser til vinteren ble gjort med god hjelp fra Scharlett og Aase. Dette blir skrevet den 25,12,15, og da var det hvit jul så langt. Vi kjøpte oss en skap-henger november av Lena og Sentrum trafikkskole. Rune lånte hengeren til Sverige da dem var der før jul. Aase står som medeier av hengeren. Snøen lar vente på seg det har vært regn og vind så langt i jule.Takk for nå.

Det er lenge siden det har blitt skrevet noe nå. Noe har skjedd siden sist, vi mistet Lurven like før jul. Da var det godt å ha Scharlett men savnet etter Lurven er like stort i dag som den kvelden han døde. Scharlett har blitt stor jinte nå har blitt 12,5 mnd. Vi var på tur opp til Nordberg der Scharlett kommer fra. Aase har flyttet hit og fått alle sakene sine på plass fått data bord og utstyret sitt ved siden av mitt. Vi har laget en platting til oppe ved fontena med rekkverk og hage portal og plantet to stk klatre buske på vær side. Svenske tur har vi hatt Scharlett var med å. Dette året som Aase har vert her har godt veldig fort. Godt å ha ei som skjønner hva vondt er, har hatt problem med hode og operasjon i hånda har jeg hatt så jeg har vært sykmeldt i et år. Kommer tilbake med mere en gang senere.

En stund siden nå.

Scharlett har blitt stor og veldig leken. Hun gjør ikke mye på gulvet lengre bare når vi ikke raske nok. Hun blir 4 mnd 01,11,14. Er veldig snill og liker godt å være ute og nå har hun sett den første snøen også. Er en fin høst. Lurven er mere ute nå for det har blitt bedre vær. Er veldig snill han også. Scharlett og han kommer godt overens. Ha en fin søndag 🙂